Trainingen..

Klik hier om jezelf in te schrijven voor de training.

Seniorenlessen:
Woensdagavond of dinsdagavond.

Jeugdlessen: Vrijdagmiddag (bij animo mogelijk ook op dinsdagmiddag)
Je trainer: Alexander Elfrink (06-81694165).

Lesdata: de aangegeven data zijn vrijdagen. Voor senioren vallen de lessen in dezelfde weken.
Week 35: 31 augustus
Week 36: 7 september
Week 37: 14 september
Week 38: 21 september
Week 39: 28 september
Week 40: 05 oktober
Week 41: 12 oktober
Week 42: Herfstvakantie
Week 43: 24 oktober
Week 44: 02 november
Week 45: 09 november
Week 46: 16 november
Week 47: 23 november
Week 48: 30 november
Week 49: evt. inhaalles
Week 50: evt. inhaalles

Lesgelden voor 12 lesweken:
Jeugd:

6 kinderen = € 57,-
5 kinderen = € 68,-
4 kinderen = € 85,-
3 kinderen = € 114,-
2 kinderen = € 170,-

Senioren (uitgangspositie zijn groepjes van 4. Bij uitzondering meer of minder)
6 volwassenen € 64,-
5 volwassenen € 77,-
4 volwassenen € 96,-
3 volwassenen € 128,-
2 volwassenen € 192,-

Lesreglement

1. Inschrijving voor tennisles
Iedereen die aan de tennislessen wilt deelnemen, moet via de website inschrijven en door het inzenden van het formulier gaat u akkoord met deze lesvoorwaarden.

2. Locatie
De trainingen in deze periode lopen van week 35, 2018 tot en met week 48, 2018. Eventuele inhaallessen worden aansluitend ingehaald. De lessen worden gegeven op het sportpark van SVO Ooij.

3. Aantal lessen
Groepslessen bestaan uit een serie van 11 lessen. Groepen bestaan uit maximaal 6 (jeugd)leden. Uitzondering bij over-inschrijving of teveel verhinderingen.

4. Tijdsduur van een les
Een groepsles bestaat uit 5 minuten tennis zonder actieve leraar en uit 55 minuten les. Bij privéles wordt ingespeeld met een leraar.

5. Niet verschijnen of afzeggen van een groepsles
Niet verschijnen -om wat voor reden dan ook- is altijd voor rekening van de cursist. Het is ook niet mogelijk om de gemiste les later individueel in te halen. Afmelding bij de trainer is vereist. Mocht de leraar niet aanwezig kunnen zijn, dan wordt er -indien mogelijk- voor vervanging gezorgd. Kan er geen invaller worden geregeld, dan ontvangt u betaald lesgeld terug.

6. Wijzigen van groep
Bij het wijzigen van tijden van muziekles, korfbal, voetbal, etc, doen wij ons best je in een andere groep te plaatsen. Toezeggingen doen we echter niet.

7. Bij onbespeelbaarheid van de banen
Er worden 12 lessen aangeboden. Het kan altijd voorkomen dat Alexander zich moet afmelden wegens ziekte, of wanneer de banen niet bespeelbaar zijn. Alexander houdt bij welke lessen uitvallen en stuurt op tijd een schema van de eventuele inhaallessen. Per 2 uitgevallen lessen door wegens weersomstandigheden wordt er 1 ingehaald.

8. Betaling
SVO Ooij zal incasseren via een automatische incasso. Teruggaaf van het lesgeld is niet mogelijk (m.u.v. punt 5 & 7 in dit reglement: als de les niet doorgaat door afwezigheid van de trainer en er geen alternatieve datum meer voorhanden is óf door onwaarschijnlijk veel slecht weer).

9. Aansprakelijkheid
De trainer is niet aansprakelijk voor ongevallen en/of schade die tijdens de trainingen zijn ontstaan. Deelname aan de les is op eigen risico. Alexander is in het bezit van een reanimatie- en een BHV-diploma en kan in nood handelend optreden.

www.svotennis.nl